ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι σιμιγδάλι χονδρό
1 ποτήρι ζάχαρη
½ ποτήρι ελαιόλαδο
2 ποτήρια νερό
1 ξυλάκι κανέλα
2-3 κουταλιές αμύγδαλα ή καρύδια χονδροκομμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και καβουρντίζουμε το σιμιγδάλι μέχρι να ξανθύνει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, την κανέλα, και το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει το μείγμα. Προσθέτουμε και τα αμύγδαλα ή τα καρύδια και ανακατεύουμε για άλλα δύο λεπτά και σβήνουμε τη φωτιά. Μεταφέρουμε σε πιατέλα και πασπαλίζουμε κανέλα,
σκεπάζουμε με πετσέτα για 10 λεπτά και μετά σερβίρουμε κουταλιές από το μίγμα προσθέτοντας αν θέλουμε και ακόμα λίγη κανέλα.