logo

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι σιμιγδάλι χονδρό
1 ποτήρι ζάχαρη
½ ποτήρι ελαιόλαδο
2 ποτήρια νερό
1 ξυλάκι κανέλα
2-3 κουταλιές αμύγδαλα ή καρύδια χονδροκομμένα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και καβουρντίζουμε το σιμιγδάλι μέχρι να ξανθύνει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, την κανέλα, και το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει το μείγμα. Προσθέτουμε και τα αμύγδαλα ή τα καρύδια και ανακατεύουμε για άλλα δύο λεπτά και σβήνουμε τη φωτιά. Μεταφέρουμε σε πιατέλα και πασπαλίζουμε κανέλα,
σκεπάζουμε με πετσέτα για 10 λεπτά και μετά σερβίρουμε κουταλιές από το μίγμα προσθέτοντας αν θέλουμε και ακόμα λίγη κανέλα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2296027017 ή στείλτε μας μήνυμα μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας

Αποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies