logo

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΥΛΙΚΑ
½ κιλό ρυζάλευρο
3 ποτήρια ζάχαρη
½ ποτήρι αμύγδαλα χονδροαλεσμένα
1κουταλιά ξύσμα πορτοκαλιού
½ ποτήρι ελαιόλαδο
2 λίτρα νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη και το μισό λάδι. Προσθέτουμε το αλεσμένο ρύζι, το ξύσμα και τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει το μίγμα. Αδειάζουμε σε λαδωμένο ταψί, αλείφουμε με το υπόλοιπο λάδι, κόβουμε σε μπακλαβαδωτά κομμάτια και βάζουμε πάνω από το καθένα ένα γαρύφαλλο ή αμύγδαλο και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2296027017 ή στείλτε μας μήνυμα μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας

Αποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies