ΑΛΕΥΡΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΕ ΜΟΥΡΑ GOJI ΚΑΙ ΥΠΟΦΑΕΣ

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ 1000ΓΡ.

Οι καρποί του Goji Berry έχουν μοναδικές και εξαιρετικές διατροφικές ιδιότητες.
Περιέχουν 18 αμινοξέα εσωκλείοντας  8 αποκαλούμενες βασικές βιταμίνες. Περιέχουν επίσης 21 μέταλλα και ιχνοστοιχεία, συμπεριλαμβανομένου το  σίδηρο, το ψευδάργυρο, το χαλκό, το φώσφορο, και το σελήνιο.  Επιπλέον περιέχουν βιταμίνες Β1, Β2, Β6, & Ε. 
Το Goji Berry περιέχει 400 φορές επιπλέον βιταμίνη C από ένα πορτοκάλι, και παραπάνω βήτα-καροτίνη από τα καρότα. Περιέχει επιπλέον 4 πολυσακχαρίτες κατά αποκλειστικότητα. Εργαστήρια έχουν αναγνωρίσει την ουσιαστική συμβολή του στη δύναμη και ισορροπία του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Το ιπποφαές καταρρίπτει τον μύθο της βιταμίνης C του πορτοκαλιού καθώς περιέχει 30 φορές περισσότερη βιταμίνη C το ιπποφαές από το πορτοκάλι και το ακτινίδιο. Η περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε είναι μεγαλύτερη από αυτή του σίτου και του αραβοσίτου. Έχει περισσότερη βιταμίνη Α από το καρότο και το κράτεγο και η συγκέντρωση του σε Ω-3, Ω-6, Ω7, Ω-9, βιταμίνες Α, Β-1, Β-2, D, F, K, P, κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο, μεταλλικά στοιχεία, φλαβονοειδή, αντιοξειδωτικά, Β-σιτοστερόλη και πολλά άλλα ξεπερνούν κάθε όριο σε οποιοδήποτε άλλο βότανο.